Combineer topsport met je opleiding

CSG Het Noordik is een Topsporttalentschool. Op een Topsporttalentschool kun je als erkend sporttalent sporten en leren goed combineren. We werken daarvoor samen met het Ministerie van VWS, het Ministerie van OC&W, NOC*NSF en Olympische netwerken.

Iets voor jou?

Doe jij aan topsport? Dan ben je vaak veel tijd kwijt aan trainingen, wedstrijden en reizen. Op de Topsport Talentschool houden we daar rekening mee door extra voorzieningen aan te bieden. Welke voorzieningen dit zijn hangt af van wat jij als sporter nodig hebt.

Je krijgt in ieder geval een persoonlijk begeleider met wie jij en je ouders contact hebben. In goed onderling overleg kun je dan bijvoorbeeld van de volgende faciliteiten gebruik maken:

  • ontheffing van een vak
  • vrijkrijgen voor toernooien en trainingskampen
  • aanpassingen in het rooster
  • gespreid examen

Topsport Talentcoördinator

Annemien Lamberts is de LOOT-coördinator van CSG Het Noordik. Zij is dan ook het aanspreekpunt en contactpersoon voor huidige en nieuwe Topsporttalentleerlingen, ouders/verzorgers, sportbonden en de school.

Annemien Lamberts is bereikbaar via telefoonnummer: (0546) 48 48 40 of via haar e-mail: a.lamberts@noordik.nl

Websites van onze topsportleerlingen

Onze topsportleerlingen zijn ook te volgen via hun eigen website. Hierop houden ze je op de hoogte van hun prestaties en kun  je foto’s of filmpjes bekijken. De websites vind je op de website Noordiktopsporttalentschool.

Nieuws over hen kun je ook lezen in de nieuwsrubrieken van de vestigingen  en op de facebookpagina van Het Noordik, Topsporttalentschool

Meer weten?

Meer informatie vind je ook op de website van Stichting LOOT.